Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A történet

2011.05.14

Bleach

 

Az alaptörténet: Él egy fiú Japánban, Ichigo, aki látja a szellemeket az anyukája halála óta. Ezek olyan szellemek, akik nem tudtak eltávozni jobbik esetben a Mennybe, ezért ebben a világban kószálnak. Egyszer egy csapat huligán felborítja egy halott lánynak állított virágokat, és Ichigo alaposan rájuk rémiszt, és elűzi őket. A lány szelleme későb megjelenik Ichigonak és köszönetet mond neki.

Később a városban hatalmas robaj lesz, és Ichigo a helyszínre siet, ahol – csak ő látja – van 1 hatalmas démon, aki pusztít, és olyan ittragadt szellemeket keres, akiket felfalhat. A démon rá akarja vetni magát a korábban már feltűnt szellemlányra, de hirtelen a semmiből egy fekete szamurájruhás lány jelenik meg, aki egy kardcsapással elintézi a démont. Ichigo meg akarta kérdezni, hogy mégis ki ő, de a lány olyan hirtelen el is tűnt, mitn amilyen hirtelen megjelent.

Későb ez a titokzatos lány Ichigo szobájában terem, és Ichigo kiakad rá. Hiába üvöltözik a lánynak, az rá sem figyel, és dühében felborítja a lányt. A lány teljesen meglepődik, mert csak most vette észre, hogy egy átlagember láthatja őt. Mitn később kiderült, azért jött ebbe a házba, hogy egy szellemet vigyen el a „Soul Society”-be (=lélekközösség), más szóval Mennyországba.

Hirtelen a korábban feltűnt démon jelenik meg, és Ichigo egyik testvének a lelkét akarja, de valójában ez csak csali, hogy Ichigot kicsalja. Ichigo forrófejűen a démon elé ugrik, hogy feláldozza magát, de a titokzatos lány elé ugrik és kivédi a támadást, de eközben súlyos sérülést szerez. Amíg a szörny próbál felocsúdni, a lány felajánlja Ichigonak, hogy megkaphatja az ő shinigami erejének a felét, hogy megvédje a családját. Ichigo beleegyezik, és Rukia a mellkasába szúrja a kardját, hogy erővel ruházza fel, (és mellékesen ekkor mutatkoznak be egymásnak először) de Ichigo rendkívüli szellemi erejének köszönhetően több erőt szív el Rukiától, mint a felét.

Ichigo átalakul, és neki is fekete ruhája lesz, és Rukia kardját használja, ami az ő kezében hatalmasra nő. Közben Rukia csodálkozik, hogy egy átlagos embernek hogy lehet ennyi ereje, és mivel erejét szinte majdnem elvesztette, ruhája is fehér lett, és nagyon legyengült.

Továbbiakban: Rukia a haladók között marad, egy póttestben, mivel gyenge, és shinigami alakjában nem tud megmaradni. Ichigo osztálytársa lesz, és később barátokat is szerez. Közben kiderül, hogy néhány osztálytársuknak szintén különleges ereje van, és együtt harcolnak a felbukkanó démonok ellen.

Ám később Rukiáért eljönnek a Mennyből, hogy visszavigyék, mert ezzel megszegte a szabályukat. Rukia önként megy velük, hogy Ichigót ne sodorja bajba, de valójában szeretett volna velük maradfni a Földön. Ezután Ichigo elhatározza, hogy elmegy, és megmenti Rukiát a rá váró büntetéstől, és csatlakozik hozzá 3 barátja is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

asdf

(asdfg, 2011.08.30 18:28)

Fasza az oldal!:D :D

Re: asdf

(Dei01, 2011.09.24 21:58)

Moderáld magad légyszives! :D
Egyébként köszi!