Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Shinigamik

2011.05.14

A Shinigamik

 

A shinigami halálangyalt is jelent. A Soul Societyben élnek, és a feladatuk az, hoyg a Földön ragadt jó lelkeket a Rukongaiba küldjék, és hogy a démonokat, vagy Hollow-kat elpusztítsák.

 

Öltözetük: Fekete szamurájruha, amikor meggyengülnek 1 hosszú fehér köntösféleség.

 

Fegyvereik: Zanpaku-to, vagy különböző technikák.
A zanpaku-to-ik alapállapotban egyszerű katanának néznek ki, am ímint szabadon engedik őket, egyedi alakot vesznek fel, amiben erősebbek, és különböző technikákat lehet velük végrehajtani. Ezt nevezzük Shikainak. Minden shinigaminak a Zanpaku-toja a fegyvere, a társa és egyben a része is.
A Shinigamik 13 őrosztaghoz tartoznak, és különböző beosztásokban teljesítik küldetésüket, ami általában veszélyek Hollow-k eltávolítása. Ám vannak olyan Shinigamik is, akik földi küldetést kapnak, ilyenkor egy mobilszerű készüléken kapják meg az utasításokat, és feladatuk egy adott terület védelmezése a Hollowktól.

Kiképzésük shinigamiképző iskolákban zajlik, és minél tehetségesebb valaki, és minél nagyobb szellemi ereje lesz, annál kifinomultabb érzékei lesznek, és egyre erősebb támadásokat tud intézni az ellenfele ellen.

Ha egy Shinigami nagyon legyengül, és a Földön képtelen meghúzni magát amíg felépül,vagy be akar illeszkedni az eberek közé, addig 1 póttestet használnak, ami olyan, mint egy átlagos emberi test.

A Shinigamiknak nagyon szigorú szabályaik vannak, és ha valaki megszegi őket, akkor hatalmas büntetésre számíthatnak. A shinigamik „főnöke” Isten, avagy a Király , ám még soha senki sem látta. Addig is a főparancsnok és a 46ok tanácsa irányítja a Seireiteit (Soul Societyt) és az osztagokat.

 

Ám minden osztagnak van egy kapitánya, és a kapitány utáni első tiszt a hadnagy.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.