Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ninja felszerelések

2011.04.10

Felszerelések


Robbanó jegyzet

A robbanó jegyzet egy darab pergamenpapír melyen szöveg található. A ninja hozzá tudja csatolni a jegyzetet egy másik tárgyhoz, mint például egy kunaihoz vagy egy farönkhöz. Amikor a feljegyzést beállítják, elkezd lassan égni, ami egy nagy robbanással végződik.

 

Robbanó zacskó


Egy variációja a robbanó jegyzetnek, mely lényegében ugyan az, mint a jegyzet.

 

Füstgránát


Amikor a gombostűt kihúznak a gránátból eredménye egy nagy robbanás és füst. Ezek segítenek a ninjának titokban végrehajtani küldetését.

 

Hős víz


Ez a különleges víz a Rejtett Vízesésből származik. Ha valaki iszik a vízből annak ereje megsokszorozódik egy ideig. Minél többet iszik valaki ebből a vízből, annál nagyobb ereje lesz. De ennek a pillanatnyi hatalomnak ára van, hiszen minden egyes korty megrövidíti az életét a használójának.

 

HyourouGan


Ezek fehérjét tartalmaznak, amelyek fokozzák a ninja állóképességét. Ennek köszönhetően, akár napokig is képesek harcolni.

 

Kunai


Ez a dobókés egy ninja közönséges fegyverei közül az egyik. Ezt gyakran tartják egy, az övükhöz erősített tarsolyban. A kunait robbanó címkékkel és más fegyverekkel együtt is tudják használni, s ezzel akár egy döntő csapást is be lehet vinni egy csatában.

 

Makibishi


Ezt a fegyvert elsősorban menekülés alatt használják, számos makibishit dobnak a földre, így ellenséges katonáknak nehéz a menekülők nyomában maradni, mert a talajra dobott fémdarabok felsérthetik a talpukat.

 

Shuriken


Egy másik közönséges fegyvert, a shurikent is gyakran használják ugyanolyan célokra, mint a kunait. Meglepő, a tárolási funkciója is ugyanaz; az övre erősített tarsolyban tartják.

 

Ernyő


Ezt a fegyvert használja az egyik Eső falvi ninja. A hátul hordott fegyvert gyorsan ki tudja nyitni és el tudja hajítani a levegőbe. Amíg forog a levegőben, az ernyő ráengedi a tűzáport a célpontra.

 


Démonszél Shuriken


Tárolási állapotában a négy nagyméretű kés egymást fedve van, azonban kihajtva 90°-s szöget zárnak be a szomszédos fegyverek, melyet eldobva nagy kárt lehet okozni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sakk@t-online.hu

(Kováts Árpád, 2011.12.14 12:20)

Hol lehet kapni ezt a Ninja esernyőt? Kérem értesítsen a sakk@t-online.hu Email címen. Köszi! Árpád.

sakk@t-online.hu

(Kováts Árpád, 2011.12.14 12:17)

Hol lehet kapni ezt a Ninja esernyőt?
kérem értesítsen a sakk@t-online.hu email címen
Köszönöm! Árpád.