Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hebi

2011.04.10

Hebi
(Kígyó)


Ez a csapat a manga 352 fejezetén alakult meg "A cél" címmel.

A vezető: Sasuke.

Ezt a csapatott Sasuke alapította meg amikor megölte Orochimarut mert kínőte az erejét. Legelsőnek Juugót győzi meg azzal hogy csatlakozzon hozzá hogy megöljék Itachit. Ez legfőképpen annak köszönhető hogy Kimimarora hivatkozott. Juugo és Kimimaro némileg hasolítottak egymásra mindketőjüknek olyan képessége és elborzasztó hatalma van, és így barátokat láttak egymásban. Igazából Juugo a 352 fejezetnél úgy dönt hogy kiváncsiságból de csatlakozik Sasukéhez. A csapatban Sasuke a legerősebb ezért őt kezelik úgy mint valami vezetőt ez főként a Sharingannak köszönhető.

Amint elrendeződött minden Sasuke hozzáfogott hogy eligazítsa az újonan szerzett csapat társait. Ennek a csapatnak az elsődleges célja az hogy megöljék Itachit.

Juugo

Juugo Snake a legveszélyesebb tagja a csapatnak. Szellemileg instabill, ingadozik a kedves néha egy vérszomjas állat, és tud lenni szófogadó is. Juugonak nincsenek túl nagyot mondó gonolatai, bárkit képes megtámadni aki körülötte van, és elbeszélgetve magával dönti el hogy mien nemű legyen a következő áldozata. Emiatta a kettős személyiség miatt az emberek elutasították, és bebörtönözték őt. Kimimaro Kaguya volt egyedűl arra képes hogy Juugo kitörése alat is irányítani tudja őt. Kimimarot afajta barátként kezelte. Miután hallota hogy Kimimaro Sasuke miatt feláldozta az életétt, Juggo belegyezik hogy Sasukéék csapatába tartozzon, úgy gonolja hogy Kimimaro szelleme tovább él Sasukéban.

Juugo arra gonolt hogy Orochimaru majd képes lessz őt kigyógyítani ebből, ezért felkereste őt. Juugo nem tudta irányítani a haragját, ami azt okozta hogy átalakuljon egy dühödt vaddá. Végűl Orochimaru képes volt arra hogy ezeket az enzimeket kivonja Juugóból, majd hosszas kisérletezés után megszületett Orochimaru átokpecséte ami ezt az enzimet használta csak sokkal irányíthatóbb haraggal. Juugo a saját testén is tudta írányítani a haragot, és az átalakulást, és képes volt arra is hogy madarak nyelvét megértse, így könnyebben tudja a kémkedést véghez hajtani.

Karin

Karin Orochimaru egyik szolgája volt, segítette a kisérleteikben, és amikor elmnet Orochimaru őt bizta meg hogy felügyelje a kisérleteit. A halála után is hüséges maradt hozzá, hisz a rabokat sem engedte szabadon. Karinnak különleges szeme van, ami hasollít a haja szinéhez és szokatlan frizurát hord, a haja az egyik oldalon rövid és kócos, a mások oldalon pedig hosszú és fésűlt a haja. Nagyon erős karakter, irányító személyiség, föleg mikor Juugo és Suigetsu van ot. Mikor Sasuke is ott van a személyisége megváltozik, kacér és azt akarja hogy Sasuke minden figyelmét neki szentelje. Kicsit zavaros érdeklődése van Sasuke iránt...

Karin különleges képessége hogy a chakrán keresztűl képes embereket követni, vagy a tömegben megtalálni valakit. Ez akkor látszik igazán mikor Juugot keresték és Karin megállapította hogy nincs a többiek között. Ezzel a képességével nagyon messze is képes embereket észrevenni és megkülömböztetni.

Suigetsu

Suigetsu Orochimaru egyik korább kisérleti alanya. A kisérlet arról szólt hogyan tud kitűnő "Mist" ninját teremteni. Azon felűl hogy Suigetsunak olyanok a foga mint a cápának, szeret ölni. Még Kisame Hoshigaki is zseninek gonolja Suigetsut a gyilkosági művészete miatt. Ami azt takarja hogy levgja az álldozatai végtagjait, majd lefejezi őket. Ő nagyon magabiztos, több alkalommal is megfenyegette Sasukét. Sigetsu végűl metalálja Zabuza kardját a sirjánál. Suigetsu viszonylag nagyon könnyen tudja kezelni a fegyvert, de ha messzebre viszi a kardot a hátán nagyon gyorsan kifárad tölle. Azért fogad hűséget Sasukénak mert azt reméli hogy megszerezheti majd Kisame kardját. Az a célja hogy begyűjtse mind a hét kardot.

Suigetsu képessége hogy a testét képes folyékonnyá változtani, majd úra formálni. A képessége közé tartozik az is hogy a testét bármien alakba tudja formálni, akár egy egy végtagját megnövelve. Bármien csapást képs hogy túléljen hisz a teste folyékony. Ahoz hogy Suigetsu képes legyen fentartani a vizes alakját állandóan vizet kell fogyasztania. (Itt megjegyezném hogy ez az első alkalom mikor az egyik szereplőnél vizes kulacsot látunk.)

Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.