Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Faluk és térképek

2011.04.10

Falvak, Térkép:



Térkép:

 

1. Land of Fire - Tűz vidék

2. Land of Water - Víz vidék

3. Land of Sound - Hang vidék

4. Land of Earth - Föld vidék

5. Land of Rain - Eső vidék

6. Land of Grass - Fű vidék

7. Land of the Waterfall - Vízesés vidék

8. Land of Lightning - Villám vidék

9. Land of Wind - Szél vidék

 

japan.png

1. Tűz országa: Konohagakure (Hokage)

2. Szél országa: Sunagakure (Kazekage)

3. Köd országa: Kirigakure (Mizukage)

4. Felhő országa: Kumogakure (Raikage)

5. Föld országa: Iwagakure (Tsuchikage)

6. Hold országa: Getsugakure

7. Eső országa: Amegakure

8. Fű országa: Kusagakure

9. Vízesés országa: Takigakure

10. Rízsföld országa: Otogakure

 

Falvak:

A Tűz Országa

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/naruto13/uploads/levl.png A Tűz Országa egyike a legnagyobb országoknak. Rejtett Ninja-faluja Konohagakure, mely a leghatalmasabb falu az összes shinobi falu közül mind méretében, mind egyéb dolgokat illetően. A világ valaha élt legnagyobb ninjái közül sokan ebben a faluban születtek és nőttek fel. Éghajlata alapján négy évszak van, csakúgy mint a mi létező világunk sok pontján, de leginkább a napsütés jellemző rá, a hosszú nyár és a rövid tél.

A Föld Országa
[image] Az ország természetes határainak szerepét a hegyek töltik be, ezek miatt a kommunikáció igen nehéz a többi országgal. Az országban uralkodó szelek olyan erősek, hogy sziklákat kapnak fel, majd dobnak le, akár a városokra is. A Föld országának rejtett faluja Iwagakure.

A Felhő Országa
[image] A Felhő Országa mindig is kitűnő pont volt a Shinobi nemzetek között eltérő szokásaival és tanításaival, de Villám Elemű Ninjutsuikat minden faluban rettegik. A Harmadik Ninja Világháborúban Kirikagure ellen küzdöttek. A falujuk, Kumogakure érdekessége, hogy egy nagy hegy tetején van a falu, ami a felhők fölé emelkedik. Innen kapta a nevét is.


A Köd Országa
[image] A Köd Országa a legkissebb az Öt Nagy Shinobi Nemzet közül, és mindenhol víz határolja, lényegében egy nagyobb sziget. Régen az ország shinobi faluját Vérködben Rejtőző Falunak hívták hihetetlen brutalitása és embertelensége miatt. A Kirigakure éveken át nagy rivalizálásban volt a Kumogakuréval. Sok shinobi falu ellenezte Kirigakure tanítási módszereit, és Zabuza Momochi vizsgája után meg is változtatták. Ennek ellenére a falu még mindig a csöndes gyilkolás technikáit tanítja.

A Hang Országa

[image] Ezt hivatalos nevén a Rizsföldek Országának hívják, shinobi elnevezése a Hang Országa. Itt sok apróbb shinobi klán él, egyetlen kiemelkedője a Fuuma klán, amely fegyvereiről és aljas technikáiról híres. Otokagure-t Orochimaru,a Három Legendás Sannin egyike alapította meg miután kilépett az Akatsukiból. Orochimarut jelenleg páran Otokagénak is nevezik, de ez egy önkényes cím, mert a falut nem ismerte el az Öt Nagy Shinobi Nemzet egyenrangú félnek. Orochimaru saját hatalomvágya érdekében toborzott Genineket és Elveszett Ninjákat maga köré, hogy megvédjék illetve bábként hajtsák végre utasításait.

A Szél Országa

[image] A Szél Országa egy ősi, sivatatgi kúltúrát követ mint viselkedésben, mint öltözködésben. Az ország nagy részét sivatagok borítják. Életveszélyes felügyelet nélkül feltérképezni a sivatagot, mert aki eddig megpróbálta, kivétel nélkül meghalt, főleg homokviharban. Rejtőző shinobi faluja Sunagakure. A falunak egyedülálló módszerei vannak a kiképzésekre. itt találhatók meg például a Bábharcosok is, akiknek messzi földön nagy híre van. Vezetője a Kazekage.

 

Medvék Országa
[image] A Medvék Országa messze a legelhatároltabb, köszönhető ez annak a kanyonnak, mely a határokat, utakat mérgező gázzal lepte el. Rejtett faluja, Hoshigakure egy meteordarabka köré épült.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.